[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][custom_headline type=”center” level=”h3″ looks_like=”h3″]AKTUELLA UPPDRAG[/custom_headline][line][gap size=”1.313em”][container][gap size=”1.313em”][image type=”none” float=”right” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”3463″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][text_output]Passionerade ledamöter från Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad sökes till Feministiskt initiativ Österlens styrelse!

Skicka ett mejl till valberedning@fiosterlen.se så berättar vi mer!

Revisor och valberedare är också välkomna att höra av sig!
[/text_output][/container][line][container][gap size=”1.313em”][image type=”none” float=”right” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”1823″][text_output]Feministiskt initiativ Österlen söker personer till följande uppdrag:
– Kommunikatör – Facebook, hemsida, press/media
– Arrangemangsansvarig – både interna och externa event/arrangemang
– Medlemsansvarig – vårda de vi har och attrahera nya aktivister och kompetenser

Vi är många som redan är engagerade i Feministiskt initiativ Österlen, men vi behöver bli fler. De uppdrag vi söker personer för (se ovan) är på samma villkor som alla andra uppdrag, dvs. arbetet sker på ideell basis. Vi har inga pengar och ingen personal men vi har ett stort engagemang och vi tror också att det finns mycket kunskaper bland alla våra medlemmar. Samtidigt vet vi att alla inte alltid har tid att gå på möten. De uppgifter vi listat ovan är centrala för vår utveckling men kan delvis skötas hemifrån.

Vad vi kan erbjuda? Du blir en del i en långsiktig samhällsförändring, buren av en ny rörelse som hämtar det bästa från vår gamla folkbildningstradition och samtidigt introducerar feminismen som en ideologiskt självständig grund för politisk organisering och parlamentariskt arbete. Du är helt enkelt med och skriver historia!

Välkommen med din intresseanmälan till info@fiosterlen.se.[/text_output][/container][gap size=”1.313em”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][line id=”” class=”” style=””][container][gap size=”1.313em”][image type=”none” float=”right” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”3413″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][text_output]Under våren 2016 kommer Feministiskt initiativ Skåne att ha sitt årsmöte och valberedningen letar nu efter engagerade kandidater till en ny styrelse för Fi Skåne. Kandidater som vill satsa tid och kraft på att fortsätta organisera Fi Skåne. Utmaningar är flera. Vi behöver växa, stärka våra lokala grupper och organisera oss ännu bättre – allt med intersektionalitet som utgångspunkt.

Är du den person som vi letar efter, eller vet du någon annan som kan vara lämplig? Nominera dig själv, eller någon annan, på nedanstående länk senast den 31/1 2016.
http://korta.nu/nominerafiskane

Vi gör det tillsammans!

Vänlig hälsning
Feministiskt initiativ Skånes valberedning[/text_output][/container][gap size=”1.313em”][/vc_column][/vc_row]