Vi gör det tillsammans!

  • Inläggskategori:Debatt

safe_image

EXTRA VAL 2015 – VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Kära medlemmar, vi är i en valrörelse igen. Oavsett om du känner dig utmanad, utmattad eller bara glad över att få kasta dig in och mobilisera med alla fantastiska feminister så är vi här. Och vi går in i denna extra valrörelse med fler medlemmar än någonsin. Vi är många som vill mycket och nu får vi chansen att visa det betydligt tidigare än vi trodde. Det blir ännu en feministisk vår med extra allt!

VAD HÄNDER NU?

Extra val är inte något som hör till vanligheterna och därför kommer styrelsen att använda de närmaste dagarna till att planera och organisera oss utifrån det nya politiska läget. Ny information kommer ut så snart detta är klart.

Under tiden är det som alltid, Fi = vi. Vi har hopp, vi vet att vi behövs och vi fortsätter arbetet i alla medlemsgrupper, kommuner och parlament. Varenda en av oss är ett bevis till medier och makthavare att den feministiska och antirasistiska rörelsen är stark och blir allt starkare. Tillsammans vågar vi vara modiga och sluta vänta. Vi är här för att kräva förändring, och nu fortsätter vi att sprida vårt budskap – högt, ofta och tydligt.

Se (och sprid) gärna Gudrun Schymans ord om nyvalet och en kortfilm om att rösta rosa den 22a mars till att börja med!
#staypink så är framtiden vår.