Valdejt med Margarethe Kuhn Müntzing i Sydsvenskan

  • Inläggskategori:Debatt

Margarethe
Margarethe Kuhn Müntzing, FI, är den politiker på regionnivå som har matchats med flest personer i Sydsvenskans Valdejten.

–  Det var glädjande. Det måste betyda att jag har nått fram med mitt budskap. Jag tror att det är för att vi är tydliga med vad vi står för.

Vad tycker du om Valdejten?

–  Det är bra. Vi vill ha öppna fönster mot politiken på nätet och i verkligheten. Det ska vara tydligt och lättillgängligt vad vi tycker och vad vi gör. Det är vi skyldiga att redovisa både för dem som har röstat på oss och för andra. Jag är öppen för olika former att kommunicera.

Var vill du lägga krutet om du kommer in i regionfullmäktige?

–  På hbtq-frågor, jämställdhet och bemötande inom vården. Vi är inte emot privata vårdgivare, men vinster ska gå tillbaka till verksamheten. Och så vill vi om möjligt gärna samarbeta med Vårdpartiet.