Feministiskt initiativ har bildat en grupp i Sjöbo, Skånskan 5 augusti 2014

SjöboFoto: Nina Eggerth

Det var när Anna Broström förra veckan såg Svenskarnas partis valaffischer i Sjöbo som hon beslöt sig för att agera.
– Jag blev stel inombords och förbannad och ville göra något aktivt i valrörelsen. Det är viktigt att visa det antirasistiska alternativet också, säger Anna Broström, initiativtagare till Feministiskt Initiativs grupp i Sjöbo.

På kort tid har gruppen vuxit från två till 14 personer.
Gruppen i Sjöbo ställer inte upp med några egna kandidater till valet 2014. Efter kontakt med Feministiskt initiativ Österlen bestämdes att Sjöbogruppen skulle bli en del av Fi Österlen, sprida Fi:s politik och stödja deras kandidater till region och riksdag.

– Det första mötet tänker vi ha framför kommunhuset på Gamla Torg den 15 augusti. Då kommer Gudrun Schyman hit för att tala.

 VÄLKOMMNA!

Stäng meny