”Gudrun går hem i stugorna”, Ystads Allehanda, 14-03-20

  • Inläggskategori:Debatt

I Rörum var det fullt hus när hon hälsade på i creperiet. Även på riksplan är Feministiskt initiativ på frammarsch, enligt Sifos senaste väljarbarometer.”

”I valet 2010 fick FI 0,4 procent av rösterna. Nu har man 1,4 procent trots att undersökningen inte gynnar mindre partier. Gruppen övriga partier ökar märkbart i undersökningen och enligt Sifo är det FI som står för ökningen.”

Läs hela artikeln genom att klicka på bilden

bnigudrun5_jpg_1118094a

”Festligt och fullsatt. Gudrun Schymans homeparty har blivit något av en succé. Partiledaren kommer hem till en person som i sin tur bjuder in minst 25 andra personer. Homepartyn är nödvändiga eftersom vi inte har några pengar, förklarar Gudrun Schyman.”
Foto: Bass Nilsson