Ett Gott Nytt Valår!

  • Inläggskategori:Debatt

Tidigare ABBA-medlemmen Benny Andersson skänker återigen pengar till Feministiskt initiativs valarbete. Inför supervalåret 2014 ger han ett bidrag på 100 000 kronor till partiets valfond.

–  Bennys bidrag har stor betydelse för vårt arbete i de kommande valen. Vi är många som inte vill vänta längre. Ska vi få ett jämställt samhälle, fritt från alla former av diskriminering, måste feministerna ta plats i politiken, säger Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt initiativ.

Feministiskt initiativ får inget partistöd och kommer i valen 2014 själv få bekosta sina valsedlar till riksdags-, landstings- och kommunvalen. Partiets mål är att samla in 500 000 kronor till sin valfond. Pengarna ska användas till valsedlar och kampanjarbete.

Feministiskt initiativ står för ett öppnare Sverige och en starkare reglering för redovisning av gåvor och bidrag till politiker och partier. Därför redovisar partiet öppet alla bidrag som överstiger 20 000 kronor.

xbvpad5qn0d3uubrsdzb