Ett riktigt uselt erbjudande

Vilket_klipp.1

Det håller du säkert med om, men tyvärr speglar det vår verklighet. Sverige är långt ifrån jämställt; kvinnors arbete värderas lägre än mäns. Orättvisa löner innebär lägre a-kassa, lägre föräldraförsäkring och lägre pension. Kvinnor tar störst ansvar för det obetalda arbetet och betalar det fulla priset för vår gemensamma välfärd. Så ska det inte vara!

Vi vill ha ett samhälle som är fritt från alla former av diskriminering. Genom att fler blir medlemmar (din släkt och dina vänner?) i Fi kommer vi att nå dit. Och vet du vad, vi struntar i det där erbjudandet – det var ju ändå så uselt. Alla betalar efter förmåga!

Hojta till alla dina vänner att det är dags att bli medlem nu. Det är supersmidigt, gå bara in här. Läs mer om kampanjupplägget här!

J_mst_lldhet_till_salu

Stäng meny