Rapport från Fi Österlens helgkonferens 2012-01-22

  • Inläggskategori:Rapport

I helgen samlades 19 medlemmar från Feministiskt initiativ Österlen, främst nämnds- och styrelseledamöter i Simrishamns kommun, för att arbeta fokuserat med vår politik på Furuboda strax söder om Åhus.

Under två heldagar har vi stött och blött Fi:s nationella historia och politik, våra politiska kärnfrågorna och vår nationella mediastrategi. Vi har arbetat nämndsvis för att föra över den nationella politiken till kommunal nivå och koppla den till vårt visionsarbete och våra strategiska utvecklingsområden, som vi också har ”bekönat”. Vi har därmed formulerat och fastställt våra politiska prioriteringar fram till valet 2014!

Vi hann också med en workshop i politikens teknikaliteter med fokus på sammanträdesteknik i nämnderna. Helgen avslutades med brainstorming kring hur vi ska nå ut, vilket kommer att resultera i en kommunikationsplan.

Tack fantastiska Fi Österlen, ert engagemang och er kompetens överväldigar mig!

Julia Falkman, ordförande Fi Österlen