Kvinna och partiledare – ett samtal om maktens strukturer i Sverige

  • Inläggskategori:Evenemang

Ett samtal mellan Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Gudrun Schyman.

Moriskan, Folkets Park, Malmö.
Måndag 14 november, insläpp kl 19.00
Samtalet pågår mellan 19.30 – 21.00

Några av Sveriges mäktigaste kvinnor har klivit av sina partiledarposter och står redo att möta nya utmaningar. Efter succén på Rival i Stockholm har Fi Malmö nu äran att få presentera Sahlin, Wetterstrand och Schyman på Moriskan för ett nytt samtal om maktens strukturer i Sverige.

Kom och lyssna på ett unikt och spännande samtal om makt och kön i Sverige. Hör vad tre av Sveriges främsta politiker har att säga om vad som egentligen skedde bakom de politiska kulisserna. Sydsvenskans politiska chefredaktör Heidi Avellan kommer att leda samtalet. Vi ser fram emot att träffa er där!

Insläpp kl 19.00. Samtalet pågår kl 19.30-21.00.
Inträdet kostar 60 kronor (40 kronor för studenter och pensionärer).

Tillgänglighet: För rullstolsburna på entréplan i hela lokalen. Handikapptoalett endast i foajén (tyvärr är garderob och ordinarie toalett på källarplan utan hiss). Hörselslinga finns. Kontakta Moriskan för mer info.

Feministiskt initiativ hälsar varmt välkomna!

PS. På Rival i Stockholm blev det helt fullt! Säkra din plats genom förköp: http://www.kulturcentralen.nu/i/?6912