Samtal mellan Sahlin, Wetterstrand och Schyman (sänds även via internet)

  • Inläggskategori:Debatt / Evenemang

OBS: Feministiskt initiativ livesänder samtalet från kl 18.30, via Bambuser, http://bambuser.com/channel/Feministisktinitiativ
SVT Forum kommer att spela in samtalet och sända det på tv den 23 augusti. Därefter går det även att se på http://svtplay.se/

 

Feministiskt initiativ bjuder in till:
Samtal mellan Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Gudrun Schyman på Rival i Stockholm

”Kvinna och partiledare – ett samtal om maktens strukturer i Sverige och i politiken.”

Några av Sveriges mäktigaste kvinnor har klivit av sina partiledarposter och står redo att möta nya utmaningar. För första gången någonsin samlas Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Gudrun Schyman för ett samtal om maktens strukturer i Sverige och i politiken.

I ett öppet och ärligt samtal talar de om sina karaktärer som partiledare, om ryggdunkar och motstånd, om medias roll och synen på sig själva som förebilder.

Kom och lyssna på ett unikt och spännande samtal om makt och kön i Sverige. Hör vad tre av Sveriges främsta politiker har att säga om vad som egentligen skedde bakom de politiska kulisserna. Deras upplevelser, deras erfarenheter, deras likheter och skillnader.

Kvällen kommer att präglas av politik, allvar och humor. Vi kommer att fokusera på bakgrundshistorien, lärdomarna och framtidsvisionen.

Vi ser framför oss en tvärpolitisk kväll med panelsamtal, underhållning och mingel, där vi alla kan nätverka över parti- och organisationsgränserna.
Samtalet leds av Karin Thorasdotter och Sofia Karlsson.

Rival, Mariatorget.
Lördag 20 augusti, insläpp kl 18.00
Samtalet pågår kl 18.30-20.00 och inträdet är gratis.
Musik och mingel fortsätter tills Rival stänger kl 02.00

Anja Bigrell (tidigare medlem i Monty´s Loco) släpper snart sin solodebut. Vi är glada över att hon är med oss och spelar efter panelsamtalet.

Feministiskt initiativ hälsar varmt välkomna!